Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
26.11.2020
12:37
Asfaltiranje na CKŽ v Krškem, november 2020
Foto: ePosavje.com
V zadnjem dneh so na Cesti krških žrtev v Krškem začeli z obnovitveni deli na voziščni konstrukciji. Za pomoč pri odgovorih smo se obrnili na družbo CGP, dela bodo potekala še naslednjih nekaj dni.

Vzdrževalna dela na Cesti krških žrtev v Krškem

V naslednjem letu predvidevajo preplastitev vozišča

KRŠKO Na državni cesti G1-5 Krško - Drnovo, na delu Ceste krških žrtev skozi Krško od mostu čez Savo do nakupovalnih središč, v teh dneh potekajo vzdrževalna dela pred zimo. V sklopu rednih vzdrževalnih del krpanja izravnavajo posedke, kolesnice in razpoke, dela pa bodo na tem odseku glavnem ceste potekala še približno naslednjih pet dni.

Vzdrževalna dela v novembru kot priprava na naslednje leto

Naslednje leto preplastitev vozišča med MC-jem in SL Inženiringom

Kot so za ePosavje.com odgovorili v družbi CGP, d. d., kjer skrbijo tudi za vzdrževanje omenjene državne ceste, na odseku ceste od Mladinskega centra do stavbe SL Inženiringa v naslednjem letu predvidevajo preplastitev vozišča, vzdrževalna dela v teh dneh pa sodijo tudi v obseg teh ukrepov.

 

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Vzdrževalna dela tudi med Drnovim in Križajem

In med Šutno in Planino v Podbočju

Od konca novembra do sredine decembra bodo redna vzdrževalna dela krpanja potekala tudi na državni cesti R3-673 med Drnovim in Križajem, dela bodo opravljali na celotnem odseku ceste. V prvi polovici decembra pa načrtujejo podobna vzdrževalna dela krpanja cestišča tudi na cesti R3-671 med Šutno in Planino v Podbočju, na delu ceste od Dola do Planine v Podbočju.

(bš)

krško
ceste
fotogalerija
video

Pridružite se nam

Zadnje novice