Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
21.08.2019
10:07
Foto: Gregor Sinkovič
Družinski inštitut Zaupanje v mesecu avgustu v Mladinskem centru Sevnica izvaja bogat počitniški program, ki ga obiskuje več kot 30 otrok in mladih.

Počitniške delavnice v Mladinskem centru Sevnica

Kratkočasijo se z različnimi družabnimi in športnimi aktivnostmi, ustvarjalnimi in jezikovnimi delavnicami, najbolj pa se otroci zabavajo ob različnih skupinskih socialnih igrah. V sodelovanju z zavodom K.N.O.F se izvajajo tudi glasbene in fotografske aktivnosti, posebej zanimiva je bila za mlade izkušnja razvijanja fotografij v temnici. Ob bogatem programu in kakovostnem delu animatorjev prav nikogar ne moti, da so v mesecu avgustu tudi računalniki »na dopustu«. Namen počitniških aktivnosti je otrokom omogočiti sproščen, kakovosten in na vrstniške odnose osredotočen čas, ki si ga otroci zapomnijo po obilici smeha in prijetnih skupnih doživetij.

Vsak dan med 10. in 15. uro

Počitniško varstvo poteka v okviru projekta Večgeneracijski center Posavje, ki ga sofinancirajo MDDSZEM, Evropski socialni sklad, Občina Sevnica in generalni sponzor Družinskega inštituta Zaupanje, podjetje HESS. Počitniške aktivnosti potekajo vsak dan med 10. in 15. uro in so za otroke brezplačne.

Vir: Družinski inštitut Zaupanje, Damijan Ganc

sevnica
mc sevnica

Pridružite se nam