Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
22.12.2020
08:48
Božiček v Društvu Sonček Posavje
Foto: Društvo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je tradicionalno tudi letos obdarilo svoje člane, čeprav letos malo drugače, kar na njihovem domu. Božiček je razdelil kar 96 daril, za obdarovanje je potreboval štiri dni.

Božiček članom društva razdelil 96 daril

Štiri dni po Posavju

KRŠKO Božiček in njegovi pomočniki so se kar šitiri dni vozili po Posavju in obiskovali svoje člane, saj je bilo potrebno razdeliti kar 96 daril, nekaterim so darila in voščila poslali po pošti zaradi oddaljenosti.

Letošnji program so izpeljali skoraj v celoti

Kljub letošnjem turbolentnemu letu so program, sicer s prilagajanji, skoraj v celoti izpeljali, a vendar so vseskozi delali glede na potrebe članov. "Darila so nam podarili v podjetjih Outfit in Telekom, nekaj smo dokupili in prepričani smo, da smo naredili čudovita darila," so sporočili iz Društva Sonček Posavje.

Fotogalerija (Foto: Društvo Sonček Posavje):

Hvaležnost, nasmeh in želja po druženju

"Želimo si, da vse skupaj čimprej mine"

Ob obiskih na domu so začutili hvaležnost, nasmeh na obrazih in željo po druženju. V društvu si zelo želijo, da vse skupaj čimprej mine in, da si lahko podajo roke in topel objem, ki je še kako potreben v teh težkih časih. "Naši otroci, mladostniki in odrasli s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju še kako potrebujejo dotik in toplino. Vsem želimo čarobne praznike, ter srečno, zdravo in ljubezni polno leto 2021," dodajajo v sporočilu.

(Društvo Sonček Posavje, bš, eP)

društvo sonček posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam