Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
15.03.2020
11:35
Brežice, poziv k zaprtju lokalov
Foto: arhiv ePosavje.com
Župan Občine Brežice Ivan Molan s ciljem preprečevanja širjenja korona virusa (Covid-19), poziva vse lastnike lokalov in trgovin k zaprtju vseh lokalov v občini Brežice.

Gostinski lokali, restavracije, cvetličarne, frizerski saloni

Poziv k zaprtju lokalov in ostalih zbirališč ljudi

BREŽICE Poziv vključuje vse gostinske lokale in restavracije kot tudi cvetličarne, frizerske salone in vse trgovine, ki ne prodajajo osnovnih življenjskih potrebščin.

"Želimo, da ostanemo občina, kjer z odgovornim ravnanjem obvladujemo epidemijo širjenja virusa"

"Za dobro vseh naših občank in občanov želimo, da naša občina ostane občina, kjer z odgovornim ravnanjem obvladujemo epidemijo širjenja virusa," dodajajo na Občini Brežice.

Nekaj lokalov je že zaprtih

Po občini sicer opažajo, da je kar nekaj lokalov že zaprtih. "Zahvaljujemo se odgovornim lastnikom lokalov, ki so to že storili in s tem pomagajo pri izvajanju potrebnih ukrepov za zajezitev epidemije," še pišejo.

"Najpomembnejše je samozaščitno vedenje vseh nas posameznikov"

"Občina Brežice izvaja vse ukrepe v skladu z državnim načrtom ukrepanja v času razglašene epidemije in aktiviranim državnim načrtom. Kljub vsemu trudu državnih in lokalnih institucij je še vedno najpomembnejše samozaščitno vedenje vseh nas posameznikov, saj bodo ukrepi za zajezitev epidemije uspešni samo, če jih dosledno upoštevamo," dodajajo v sporočilu.

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja