Skip to main content
V Posavju 32.7° C Sreda, 29. junij 2022
03.12.2020
10:28
Ko je naša družba v negotovih časih in so medosebni odnosi nekaj, kar ni samoumevno, je pomembno, da ljudem, ki nimajo možnosti tesnih stikov pomagamo.

Pogovor lahko pomaga

Brzeplačna telefonska linija

SEVNICA Na Družinskem inštitut Zaupanje v Sevnici smo v ta namen odprli brezplačno telefonsko linijo, namenjeno pogovorom za vse, ki čutijo kakršno koli stisko ali osamljenost. Pokličete lahko vsak delovnik od ponedeljka do petka, med 10:00 in 14:00 uro. Z uporabniki, ki pokličejo se pogovarjamo o najrazličnejših stvareh. Včasih so stiske velike in jih poskušamo razrešiti z individualno terapijo, včasih so vprašanja čisto tehnične narave ali pa si želijo ljudje le poklepetati o tem kaj počnejo ali mislijo.

Vsak delovnik od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro

Bivanje za štirimi stenami je lahko v tem obdobje zelo zahtevno in nam prinaša veliko izzivov s katerimi se je včasih težko soočiti. Verjetno bi si vsakdo od nas želel, da nam nekdo pomaga, nam prisluhne ali le s prijazno besedo polepša dan. Ob tem smo poleg telefonskega svetovanja na inštitutu ponudili tudi brezplačno psihoterapevtsko pomoč namenjeno parom, družinam ali posameznikom, ki poteka preko spleta (spletna platforma ZOOM). Terapija je lahko za marsikoga zelo odrešujoča, saj omogoča, da stiske, ki jih doživljamo ublažimo s pogovorom in jim poskušamo dati pomen. Vključitev v terapevtski proces nam omogoča osebnostno rast in razumevanje sebe. Morda je ta čas namenjen prav poglabljanju vase in razreševanju svojih bolečin.

Sevnica, proračun 2021

068 643 349 ali info@zaupanje.net

Vabljeni, da nas kontaktirate na telefonsko številko 068 643 349 ali nam pišete na info@zaupanje.net in si rezervirate svoj brezplačni termin. Terapevtski proces vodi stažistka Katja Radej, mag. zdš. Telefonsko svetovanje je del nove storitve Družinskega inštituta Zaupanje, ki je del konzorcija nevladnih organizacij »Močni povezani in učinkoviti, za večjo vključenost vseh«, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo Republike Slovenije.

 

Družinski inštitut Zaupanje

sevnica
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja