Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
29.03.2021
10:56
Čistilna akcija v Pišecah
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
V Pišecah so člani Turističnega društva Pišece pripravili čistilno akcijo v soboto, 27. marca, učenci OŠ Maksa Pleteršnika pa so se čiščenja okolice šole lotili kar med tednom.

Čistilna akcija mladih osnovnošolcev iz Pišec

PIŠECE V torek so se čiščenja okolice spomenika in Čopičeve hiše lotili člani turističnega krožka (mentor učitelj Matjaž Vrešak) ob pomoči hišnega Vlada Plevnika, v petek pa so si rokavice nadeli učenci v podaljšanem bivanju in pobrali vse smeti na šolskem in vrtčevskem igrišču, okoli šole in po pločniku do zelenice pri trgovini. Vsi radi posedamo na klopeh pri šoli in se podimo za žogo na igrišču, še posebej, če je okolje čisto in urejeno. In ker so dnevi vse toplejši, veliko časa preživimo na zunanjih površinah.

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Za skrb, ki jo imamo ne le do šolskega dela, temveč tudi do vsega, povezanega s šolo, nas vedno pohvali tudi gospa ravnateljica Nuška Ogorevc, ki poskrbi, da dobimo kakšno novo igralo, žogo … Nekaj učencev se je čistilni akciji pridružilo s starši in sorodniki v soboto. Če vas pot zanese kaj v Pišece, pa se le sprehodite na Špiček, si oglejte grad od zunaj ali pa uživajte ob Gabernici.

Pika Skrivalnik in Neja Klobasa, novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

brežice
šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja