Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
22.08.2022
15:34
Terapevtska kolonija v Bušeči vasi
Foto: Društvo Sonček Posavje
Člani Društva Sonček Posavje so v letošnjem letu so v mesecu avgustu v Bušeči vasi izpeljali že tretjo zdravstveno terapevtsko kolonijo. Veselja in smeha ni manjkalo niti tokrat.

Terapevtska kolonija v Bušeči vasi

BREŽICE Otroci so bili sami brez staršev s spremljevalci in preživeli tako čudovit teden v naravi, kopali se v zdravilni vodi, imeli terapije, hodili na sprehode do Klunovih toplic in po vasi, peli, imeli družabne glasbene večere, izvajale so se tudi holistične terapije in hipoterapije. Po Krki so se vozili z kanuji, za zaključek pa še pripravili manjšo plesno predstavo. Vsi smo bili zelo navdušeni nad samo lokacijo in nad popolnoma prilagojeno namestitvijo, ki nam je vsem skupaj olajšalo delo in resnično smo uživali brez strahu in ovir, zagotovo se z veseljem vrnemo.

Fotogalerija (Foto: Društvo Sonček Posavje):

Iz srca hvala Marjanu Dorniku za vso pomoč tako pri namestitvi kot tudi pri izvedbi. Preživeli smo čudovite, nepozabne dni, doživeli veliko lepih trenutkov, veliko novega se naučili in z našo vodjo kolonije Mašo Račič smo se počutili kot ena velika družina.

Nataša Solomun – Društvo Sonček Posavje

društvo sonček posavje
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja