Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
17.10.2020
12:10
Brežice, poziv k zaprtju lokalov
Foto: arhiv ePosavje.com
V Brežicah so uvedli omejitev gibanja strank po občinski stavbi, ob tem pozivajo občane na uporabo telefona in elektronskih oblik kontaktov za urejanje zadev.

Omejitev gibanja strank po občinski stavbi v Brežicah

BREŽICE V občini Brežice so zaradi aktualnih razmer in s ciljem preprečevanja širjenja virusa Covid-19 omejili gibanje strank po občinski stavbi na sprejemno pisarno, kjer lahko oddate vloge, plačate takse ali opraviti druge storitve in vnaprej dogovorjene sestanke.

V stavbi obvezne maske, pred vstopom merjenje temperature

Kot pravijo na Občini Brežice, je "pri vstopu v stavbo obvezna uporaba mask, razkuževanje rok in upoštevanje ukrepov in priporočil NIJZ. Vstop je dovoljen le osebam, ki nimajo povišane telesne temperature, zato je ob vhodu v občinsko stavbo nameščen brezkontaktni merilec telesne temperature. Ob vstopu v stavbo vam je na voljo tudi informator, ki vam bo pojasnil nadaljnje postopke."

Čimveč zadev opravite prek telefona ali e-storitev

Ob tem prosijo, da zadeve v največji možni meri urejate preko telefona, elektronske pošte, pošte ter po potrebi tudi z uporabo ostalih razpoložljivih orodij (npr. za sestanke orodja Zoom, Microsoft Teams, plačila preko e-banke,…). "Navadno pošto (ki ni vezana na rok) lahko kadarkoli oddate tudi v poštni nabiralnik, ki je nameščen ob vhodu v občinsko stavbo in ki ga praznimo večkrat dnevno," dodajajo v sporočilu.

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam