Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
08.09.2020
12:05
DUO Impoljca
Foto: arhiv ePosavje
Z Impoljce prihajajo dobre novice. Opravil so drugo testiranje vseh zaposlenih in stanovalcev, ki so bili v tveganem stiku. V naslednjih dneh bodo opravili še tretje testiranje, več v nadaljevanju.

Na Impoljci opravili še drugo testiranje oseb, ki so bili v stiku

K sreči brez novih okuženih

SEVNICA Poročali smo že, da so v minulih dneh pri enem zaposlenih v eni izmed enot Doma upokojencev in oskrbovancev Impoljca zabeležili okužbo z virusom SARS-CoV-2, v nadaljnih testiranjih pa so potrdili še drugo okužbo, so v teh dneh tam opravili še drugo testiranje vseh zaposlenih in stanovalcev, ki so bili v tveganem stiku z zaposlenima z okužbo.

Bodo pa opravili še tretje testiranje

Kot je v torek popoldne sporočila direktorica doma Darja Cizelj, rezultati drugega testiranja kažejo, da nihče od testiranih ni okužen. Bodo pa po navodilih epidemiologinje v prihodnjih dneh opravili še tretje testiranje, "da bomo tako lahko z večjo gotovostjo, da okužbe nimamo, postopoma normalizirali naše življenje v domu."

"Postopna normalizacija ekipe zaposlenih je zelo dobrodošla"

"Skrbimo, da bi življenje tekmo čimbolj nemoteno"

V ponedeljek so se v delovni proces vrnile sodelavke in sodelavec, ki so zaradi tveganega stika prejšnji teden ostali doma. "Postopna normalizacija zasedbe ekipe zaposlenih je seveda zelo dobrodošla, saj smo jih pogrešali. Najbolj veseli pa smo, da so zdravi. Vsi zaposleni si z vsemi sprejetimi ukrepi prizadevamo ohranjati stanje brez okužbe. V medsebojnem povezovanju in sodelovanju vseh služb skrbimo, da bi življenje teklo čimbolj nemoteno. Kljub večji obremenitvi ostajamo pozitivno naravnani, skrbimo za družabni del življenja, kar je ena pomembnejših potreb naših stanovalcev," je še zapisala direktorica doma. Stanovalci kljub dogodkom sodelujejo po najboljših močeh, razumejo situacijo in se prilagajajo, še dodajajo v sporočilu.

(bš)

koronavirus
sevnica

Pridružite se nam