Skip to main content
V Posavju 17° C Ponedeljek, 2. avgust 2021
17.04.2020
13:28
Številni ukrepi, ki jih je sprejela Vlada Republike Slovenije s ciljem zajezitve širjenja okužb s COVID-19 so omejili javno življenje in spremenili način vsakdanjega življenja.

Delovanje Občinske uprave Občine Sevnica v času koronakrize

SEVNICA Delo in aktivnosti je primerno prilagodila tudi Občinska uprava Občine Sevnica. Od 13. marca 2020 so tako omejeni osebni stiki z zaposlenimi na Občini Sevnica, kljub temu pa zaposleni nemoteno opravljajo tekoče posle in so dosegljivi na telefonskih številkah in elektronskih naslovih. Imenik zaposlenih je objavljen na spletni strani Občine Sevnica.

Vstop v občinsko stavbo je mogoče z masko in rokavicami

Za nujne zadeve, ki jih ni mogoče rešiti preko telefona ali elektronske pošte, je občankam in občanom dostopna enotna vstopna točka Občine Sevnica in Upravne enote Sevnica. Vstop v občinsko stavbo je mogoč z masko in rokavicami oziroma v primeru vstopa brez rokavic z razkuženimi rokami, razkužilo je na voljo v preddverju stavbe.
 

Odprti projekti kljub epidemiji tečejo naprej

"Odprti projekti Občine Sevnica kljub razglašeni epidemiji tečejo. Poteka priprava dokumentacije in druge aktivnosti, ki jih je mogoče opraviti brez stika. Občina Sevnica pri načrtovanju dela dosledno sledi varnostnim priporočilom stroke," dodajajo na Občin Sevnica.

Dosledno upoštevanje priporočil in samozaščitno delovanje

Ob tem pravijo, da se bo ob postopnem sproščanju ukrepov vsakdanje življenje in delo postopoma vrnilo v ustaljene okvirje, vendar bo dosledno upoštevanje priporočil in samozaščitno delovanje ostala stalnica naših vsakdanov.

(Občina Sevnica, bš, eP)

sevnica
koronavirus

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja