Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
22.03.2019
15:01
Foto: RRA Posavje
V okviru planiranih aktivnosti je Regionalna razvojna agencija Posavje 19. marca 2019 v Kostanjevici na Krki izvedla četrto izobraževanje na temo razvoja turističnih produktov doživljanja.

Na delavnici so bili predstavljeni primeri dobrih praks turističnih produktov opazovanja in doživljanja narave. Delavnico je vodila Jana Apih iz Zavoda tovarna trajnostnega turizma v sodelovanju z Paulom Veenvlietom iz Zavoda Symbiosis, ki usepšeno razvija in trži produkte opazovanja in razumevanja biotske raznovrstnosti. Na predavanju je predstavil naravno bogastvo Slovenije ter osebne izkušnje z ekoturizmom in izzive, s katerimi se srečujem pri razvoju trajnostnega turizma v Sloveniji.

V torek, 26. marca 2019, bo v Gostilni Jež v Radečah potekalo naslednje izobraževanje, tokrat na temo oblikovanja cenovnih politik v turizmu.

Izobraževanje bo izvedel Miha Bratec, ki je raziskovalec in asistent pri turističnih predmetih na Ekonomski fakulteti UL. Pred tem si je izkušnje nabiral v mednarodnih korporativnih vodah, pri delu za velika spletna podjetja, kakor sta Booking.com in Bookassist. Mihini raziskovalni interesi vključujejo hotelirstvo, spletno trženje, prodajo in distribucijo, uporabo informacijskih tehnologij v turizmu, prihodkovni management, kakor tudi klasični poslovni področji trajnosti in konkurenčnosti v turizmu in hotelirstvu. Miha konstantno povezuje akademsko srenjo in prakso v svoji svetovalni dejavnosti, kjer turističnim podjetjem svetuje s področja digitalizacije in spletne distribucije, jim pomaga pri njihovem tržnem pozicioniranju na avstrijskem in nemškem trgu ter zanje izvaja raznovrstna izobraževanja.

Pri izvedbi mu bo pomagal Jan Klavora, predstavnik Zavoda tovarna trajnostnega turizma, ki je hkrati tudi direktor turistične agencije Visit Goodplace, ki na področju Alpe Adria ponuja trajnostne in aktivne turistične programe. Izobraževanje je brezplačno, saj je RRA Posavje uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”.

Kdaj: Torek, 26.3.2019 med 12.00 in 15.00
Kje: Gostilna Jež, Radeče, Jagnjenica 12 
Kaj: Izobraževanje na temo cenovne politike

Regionalna razvojna agencija Posavje

kostanjevica na krki
rra posavje
turizem

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja