Skip to main content
V Posavju 24.7° C Sreda, 29. junij 2022
25.05.2022
13:45
Sevnica, BBQ beerfest
Grafika: Rotaract klub Sevnica
Rotaract klub Sevnica je dobrodelno društvo, ki je del družine Rotary International in združuje mlade iz Sevnice in širše.

Dobrodelni dogodek Rotaract kluba Sevnica

SEVNICA Klub vsako leto organizira več dogodkov, na katerih podelijo preko 1500 evrov dobrodelnih donacij socialno prizadetim, bolnim, ostarelim in drugače ogroženim članom družbe ter jim nudijo tudi druge oblike pomoči.

Petek, 10. junija, od 15. ure naprej

Med vsemi temi dogodki je že od leta 2016 tudi tradicionalni Dobrodelni BBQ & BEER Fest, ki ga bodo letos organizirali že sedmič (od tega petič v festivalski obliki) in ga podpira tudi Občina Sevnica. Namen tega dogodka je približanje dobrodelne dejavnosti splošni populaciji s poudarkom na mladih, ki se drugače ne udeležuje dobrodelnih prireditev, kot so dražbe, modne revije, gledališke predstave, dobrodelne tržnice in podobno. S festivalom, ki vključuje ponudnike ameriških kulinaričnih BBQ specialitet, slovenske kraft pivovarne in koncert na prostem jim omenjeno osnovo poslanstvo vsako leto zelo dobro uspeva, saj se dogodka udeležujejo posamezniki vseh generacij, ki si želijo preživeti sproščen večer ob odlični glasbi, hrani in pijači. 

Dobrodelni BBQ fest, Sevnica

Izkupiček letošnjega dogodka ukrajinskim beguncem v Sloveniji

Dogodek Dobrodelni BBQ & BEER Fest tako vsako leto raste in pridobiva na prepoznavnosti, vsako leto jih obišče več gostov, posledica tega pa je, da vsako leto podelimo tudi večjo dobrodelno donacijo. Tudi letos želijo privabiti še več gostov kot lansko leto in podeliti še večjo dobrodelno donacijo kot lansko leto. Ta bo letos namenjena pomoči ukrajinskim beguncem, ki so se nastanili v domovih za begunce po Sloveniji.

sevnica
napovednik

Pridružite se nam