Skip to main content
V Posavju 5.6° C Petek, 3. februar 2023
13.04.2022
12:16
Donacija Društvu Sonček Posavje
Foto: Anton Hruševar
Tudi letos se je Družba Petrol združenih prodajnih mest Posavje odločila, da s sloganom »Naša energija povezuje« donira 1.800 evrov Društvu Sonček Posavje.

Donacija Društvu Sonček Posavje

KRŠKO V četrtek, 7. aprila, so tako člani Društva Sonček Posavje na Centru Sonček Krško skupaj s Klemenom Pirmanom pred prejemom donacije izvedli ples na vozičkih, v pozdravnem nagovoru pa je predsednica Društva Sonček Posavje Družbi Petrol predstavila delovanje društva in namen, za kaj bodo donirana sredstva porabili - za izvedbo kolonij, plesa na vozičkih, za pohode, ustvarjalne delavnice, jezdenje in druge aktivnosti. Kot je dejala predsednica, brez njihove in ostalih donacij, društvo ne bi moglo izvajati tako kvalitetnega kot nadstandardnega programa, katerega izvajajo skozi celo leto.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Popoldanske donacije in druženja ob plesu na vozičku se je udeležila tudi Manca Grubič (Narejeno z srcem), s katero se je društvo dogovorilo za bodoče sodelovanje oz. izvajanje ustvarjalnih delavnic. Člani društva Sonček Posavje se skupaj s predsednico Natašo Solomun zahvaljujejo vsem, ki pomagajo, da lahko društvo nemoteno deluje, družbi Petrol za prejeto donacijo, hkrati pa naprošamo vse tiste, ki bi želeli kot prostovoljci pomagati na raznih kolonijah ali pohodih, da se jim pridružite, saj vas bodo sprejeli odprtega srca, prav tako pa vam bodo Sončki zelo hvaležni.

Društvo Sonček Posavje

društvo sonček posavje
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja