Skip to main content
V Posavju 5.6° C Petek, 9. december 2022
11.03.2021
10:08
Donacija Društvu Sonček Posavje
Foto: Anton Hruševar
V Društvu Sonček Posavje so prejeli donacijo 1800 evrov, ki jih bodo uporabili za izvajanje terapevtskih programov.

Donacija Društvu Sonček Posavje

KRŠKO Družba Petrol tudi konec lanskega leta, že deseto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji. Poslovodje Patricija Zupančič, Tadej Čepin, David Kržan, Primož Bogovič, Jože Stanič, Edvard Jankovič, Mojca Kralj, Peter Polovič in Boštjan Mirt so sredstva v višini 1800 evrov namenili Društvu Sonček Posavje, ki jih bomo porabili za programe, ki jih izvajamo in sicer se bodo sredstva porazdelila na hipoterapijo - terapevtsko jezdenje, nevrofizioterapijo, ples na vozičkih, pohodništvo za gibalno ovirane, refleksoterapije, aktivno preživljanje prostega časa oseb s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Srečni smo, da so se tudi v teh težkih časih spomnili na nas, saj so naši otroci, odrasli s cerebralno paralzo in ostalimi motnjami v razvoju še bolj prikrajšani ravno terapij, saj je bilo vse zmanjšano zaradi epidemije. V našem društvu imamo zelo širok program, ki ga prilagajamo glede na potrebe uporabnikov, glede na to, da so naši člani v večini odvisni od pomoči druge osebe, smo zelo srečni, da jim lahko olajšamo življenje in pripravimo program, ki ga potrebujejo za čim boljše, aktivno in  kvalitetnejše življenje.

Predstavniki Petrolovih prodajnih mest so poudarili, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke. Ček so našim sončkom predali Maja Mazej, David Kržan in Boštjan Mirt, katerim smo tudi predstavili naš celoten program in verjamem, da so nas tudi začutili. Z donatorskimi sredstvi so napolnili tudi energijo naših src še posebej v teh težkih časih, ko resnično potrebujemo drug - drugega in so že malenkosti toplih besed in dejanj velikega pomena. Iz srca hvala v imenu vseh članov Društva Sonček Posavje.

Tekst: Nataša Solomun
Foto: Anton Hruševar

društvo sonček posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja