Skip to main content
V Posavju 4.8° C Sreda, 7. december 2022
08.04.2022
11:28
Zdravstveni dom Brežice
Grafika: ePosavje.com
V Brežicah so podaljšali rok za oddajo ponudb za dozidavo Zdravstvenega dom Brežice, ob tem pa še vedno upajo, da bi nove prostore dobili do predvidoma junija 2024 - v naslednjih dveh letih.

Rok za oddajo ponudb podaljšali za 14 dni

BREŽICE V Brežicah so 21. marca objavili javno naročilo, v katerem zbirajo ponudbe za dozidavo Zdravstvenega doma Brežice. Po prvotnih načrtih je bil rok za oddajo ponudb ali prijav za sodelovanje do 25. aprila 2022, a so v četrtek rok podaljšali do 9. maja. Ob tem so za 12 dni podaljšali tudi rok za sprejemanje ponudnikovih vprašanj, zdaj je ta do torka, 26. aprila.

Dozidava Zdravstvenega doma Brežice

V novem prostoru bo, tako pišejo pripravljalci dokumentacije za projekt, možno umestiti vse potrebne zdravstvene programe ter lekarno. Ob postavitvi prizidka se bo v obstoječi stavbi sprostilo precej dodatnega prostora, ki ga bodo izkoristili za dodatne širitve prostorov znotraj stavbe.

Zdravstveni dom Brežice

Novi prostori predvidoma do junija 2024

Na Občini Brežice so javno naročilo za dozidavo Zdravstvenega doma Brežice razdelili v dva sklopa. V prvem je naročilo za izgradnjo prizidka, v drugem sklopu pa vzpostavitev avtomatiziranega skladišča lekarne. Kot pravijo v dokumentaciji, bi z deli začeli v letošnjem juliju, javno naročilo pa naj bi bilo zaključeno 31. maja 2024. Ob tem bi avtomatizirano skladišče za lekarno zgradili v letu 2024.

zdravstveni dom brežice
brežice
zdravje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja