Skip to main content
V Posavju 5.1° C Sreda, 7. december 2022
31.03.2020
10:09
Foto: DSO Krško
V Domu starejših občanov bodo od 1. aprila naprej omogočili, da lahko njihovim stanovalcem dostavljate različne stvari.

Od 1. aprila naprej

Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro

"Sicer se v domu trudimo, da imajo stanovalci vse kar rabijo in želijo, če želite, pa lahko v preddverju doma pustite zanje stvari, pri čemer vas prosimo, da upoštevate navodila," pravijo v sporočilu.

Upoštevajte navodila!

Tako bo sprejemno mesto odprto od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. V Domu starejših občanov Krško prosijo, da dostavljajte le ne hitro pokvarljive stvari v originalni (tovarniški) embalaži, kajti vse stvari bodo razkužili. Stvari, ki jih ne bo moč razkužiti bodo zavrgli. Vse stvari zapakirajte v vrečko, na katero napišete ime in priimek ter rojstni datum stanovalca, ki so mu stvari namenjene.

Prinešene stvari bodo razkužili

Vnos alkohola, dragocenih stvari in denarja ni dovoljen

Prinešene stvari bodo vzeli iz vrečke, jih razkužili ter v drugi vrečki dostavili stanovalcu. Vnos alkohola, dragocenih stvari in denarja ni dovoljen. "V primeru, da stanovalci karkoli potrebujejo, je to mogoče dobiti v kavarni, strošek nakupa bo obračunan skupaj z oskrbnino. Kavo kot doslej dobijo stanovalci v kavarni zjutraj brezplačno, kasneje pa še v svojih gospodinjskih skupinah, prav tako brezplačno," še dodajajo v obvestilu.

(bš)

krško
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja