Skip to main content
V Posavju -1.2° C Sreda, 8. februar 2023
12.05.2022
20:07
ePosavje TV
Grafika: ePosavje
Letos mineva deset let, odkar je zaživela posavska televizija ePosavje TV, takrat še pod imenom Ansat TV, ko so si gledalci lahko ogledali prvi prispevek v oddaji Posavski tednik.

Deseti rojstni dan ePosavje TV

KRŠKO V tem mesecu se sprehajamo po našem arhivu, brskamo po predalih in policah, vse to z namenom, da vam pokažemo nekaj utrinkov iz leta 2012. Voditeljica in novinarka Katarina Zupančič je v prvi oddaji Posavski tednik takole pozdravila gledalce.

Posavskemu tedniku so sledile številne druge oddaje

Posavskemu tedniku so sledile številne informativne, pogovorne in razvedrilne oddaje, med drugim Meh za smeh, SoundShake, Iz naših občin, Preprosto naravno, Popolna preobrazba, Gospodarski pregled, Po poteh kulture, Mozaik obrti in podjetništva ter Ozadja z Dorotejo.

ePosavje TV ostaja lokalna televizija

Oddaje so se skozi leta spreminjale, nadgrajevale, posodabljale. V prvem desetletju televizije se je zamenjalo kar nekaj njenih ustvarjalcev. Kljub temu ePosavje TV še naprej ostaja predvsem lokalna televizija, z vsebinami, ki zanimajo čim širši del gledalcev v vseh šestih posavskih občinah.

Ko se združita splet in televizija

Vedno večji poudarek namenjamo večpredstavnim vsebinam in ažurnemu podajanju informacij, zato smo se pred tremi leti združili s spletnim portalom ePosavje.com, ki je v tem času postal vodilni posavski spletni medij. V sredo, 11. maja, smo na spletni strani, ki jo ravnokar berete, zabeležili 10.861 unikantih obiskovalcev. Več o povezavi med televizijo in spletom si boste lahko brali v enem od naslednjih prispevkov.

Iz našega arhiva - Prva oddaja Posavski tednik, 26. junij 2012:

eposavje tv
video

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja