Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
05.02.2021
15:28
HAT testiranje v Krškem
Foto: arhiv ePosavje
Množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAT) bo v Posavju potekalo tudi v naslednjem tednu, od torka do petka, 9. do 12. februarja. V nadaljevanju objavljamo razpored testiranj.

Množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi v Posavju

V Krškem testiranji v sredo in petek

KRŠKO Na parkirišču za Zdravstvenim domom Krško bodo množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAT) pripravili v sredo in petek, 10. in 12. februarja, od 7. do 10. ure. Kakor je bilo doslej, občane obveščajo, da naj imajo s sabo kartico zdravstvenega zavarovanja ali osebno izkaznico. "Zaupati nam morajo tudi telefonsko številko, na katero bomo preko SMS sporočili rezultat testiranja," pravijo v Zdravstvenem domu Krško.

Testiranje na SARS-CoV-2 v Posavju

Testiranje v Sevnici od 8. do 14. februarja

Od torka do petka, v sredo in petek tudi v Krmelju

Pri Zdravstvenem domu Sevnica bo množično testiranje potekalo od torka do petka, od 11. do 15. ure, po potrebi bodo delovni čas na odvzemni točki tudi podaljšali. V sredo in petek, 10. in 12. februarja, bodo testiranje opravljali tudi v Domu svobode Krmelj - v sredo od 15. do 17. ure, v petek pa od 10. do 12. ure. V Sevnici imajo še 173 aktivnih primerov, manj so jih doslej imeli nazadnje 23. novembra 2020.

Množično testiranje v Brežicah

V torek in petek

V Brežicah bodo v naslednjem tednu testirali v torek in petek, 9. in 12. februarja. Testiranje bo potekalo v avli športne dvorane Brežice, v torek od 13. do 15. ure, v petek pa od 12. do 14. ure. V občini Brežice so imeli v četrtek, 4. februarja, 190 aktivnih primerov, najmanj po 3. decembru lani.

(bš)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja