Skip to main content
V Posavju 6.7° C Sreda, 7. december 2022
13.11.2020
09:57
Študij na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru
Grafika: Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru
Fakulteta za turizem za dijake zaključnih letnikov pripravlja serijo spletnih predstavitev dodiplomskih študijskih programov turizma.

Informativne spletne predstavitve študija turizma

S spletnimi predstavitvami bodo pričeli že v mesecu novembru ter z njimi nadaljevali vse do februarja, ko bodo informativni dnevi za vpis v študijsko leto 2021/22.

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru v Brežicah

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru, ki se nahaja v Brežicah in trenutno vpisanih več kot 280 študentov. Izvajajo dva dodiplomska študijska programa – visokošolski strokovni program Sodobne turistične prakse in univerzitetni program Turizem: sodelovanje in razvoj ter podiplomski magistrski študijski program Turistične destinacije in doživetja. Vsi trije študijski programi so v letošnjem študijskem letu zaživeli v prenovljeni obliki. Ponujajo še bolj relevantne vsebine, kot so npr. različne oblike digitalnega komuniciranja in jeziki, ki so v trenutnih razmerah še toliko bolj potrebne v hitro spremljajočem turističnem gospodarstvu. Trenutno študijsko leto, je za vse študente prineslo tudi izziv študija na daljavo. Ta poteka nemoteno, saj so imeli na fakulteti že pred to situacijo kar nekaj prakse s predavanji na daljavo za svoje izredne mednarodne študente, prav tako je bila spletna učilnica Moodle v redni uporabi že prej, Univerza v Mariboru pa s svojimi IT storitvami nudi popolno podporo študiju v spletnem okolju.

Spletne predstavitve, Fakulteta za turizem

Spletne predstavitve dodiplomskih študijskih programov na Fakulteti za turizem

Ker so na Fakulteti za turizem vedno stavili na osebni pristop, so se svojim potencialnim študentom v prejšnjih letih najraje predstavili osebno na različnih kariernih sejmih in dogodkih ter na predstavitvah po srednjih šolah. Kot kaže, se bodo letos dogodki vsaj še za nekaj časa preselili v virtualno okolje, zato so se na Fakulteti odločili, da organizirajo serijo spletnih predstavitev svojih dodiplomskih študijskih programov. Dijaki, ki se zanimajo za študij turizma se na predstavitev prijavijo z vpisom v spletni prijavni obrazec, ki je dostopen na povezavi. En dan pred izbranim terminom predstavitve bodo na svoj e-naslov prejeli tudi povezavo do spletnega dogodka. Na izbranem dogodku vam bodo zaposleni in tudi študenti fakultete povedali več o študiju in ob študijskih dejavnostih, prav tako bo priložnost, da zastavite vprašanje.

Predstavitve bodo potekale v obdobju od novembra 2020 do konca januarja 2021 v naslednjih terminih, vljudno vabljeni k prijavi.

  • 17. november 2020 (torek), ob 16. uri - Prijava
  • 2. december 2020 (sreda), ob 17. uri - Prijava
  • 15. december 2020 (torek), ob 16. uri - Prijava
  • 5. januar 2021 (torek), ob 16. uri - Prijava
  • 27. januar 2021 (sreda), ob 17. uri - Prijava

Fakulteta za turizem prav tako vabi, da poiščete njihovo virtualno stojnico s klepetalnico tudi na Virtualnem kariernem sejmu (https://www.karierni-sejem.si/), od 23. do 27. novembra 2020.

Spletne predstavitve, Fakulteta za turizem


Več o Fakulteti za turizem UM, o študijskih programih in dogajanju si lahko pogledate na spletni strani ter družbenih omrežjih Facebook in Instagram ali jih kontaktirate preko elektronske pošte na naslov referat.ft@um.si. Na fakulteti se veselijo srečanja z vami, četudi le virtualno, upajmo, da kmalu tudi v živo.

OGLASNO SPOROČILO

fakulteta za turizem
oglasna novica

Pridružite se nam