Skip to main content
V Posavju 27.1° C Ponedeljek, 8. avgust 2022
14.10.2020
14:31
Ivan Molan, župan Občine Brežice
Grafika: ePosavje.com
Ob enajstih potrjenih primerih okužbe v občini Brežice, največ od pojava virusa, smo govorili z brežiškim županom Ivanom Molanom.

Ob enajstih potrjenih primerih okužbe s SARS-CoV-2 v občini Brežice

"Do sedaj smo bili primer dobre prakse"

BREŽICE Ob robu podpisa dogovora z Ministrstvom za obrambo in Občino Brežice smo brežiškega župana Ivana Molana poprosili za komentar današnjih podatkov in situacije v občini. "Tudi mi z zaskrbljenostjo spremljamo razvoj dogodkov. V občini Brežice smo bili primer dobre prakse in so ljudje spoštovali ukrepe, zaradi tega jih je bilo bistveno manj kot do sedaj," je ob enajstih novih primerih na torkovih testiranjih v občini Brežice povedal župan.

"Prosimo občane, da maksimalno upoštevajo vse ukrepe"

"Žal vidimo, da se izjemno širi po celotni Sloveniji in zato prosimo občane, da res maksimalno upoštevajo vse ukrepe in naredijo vse, da se izognejo tveganjem," ob tem Molan poziva občane. Po njegovih besedah dodatnih ukrepov na občinski ravni zaenkrat še ne predvidevajo.

"Če bo kaj hujšega in posebnega, bomo razmislili o dodatnih ukrepih"

"Če bi bilo v občini kaj hujšega in posebnega, pa bomo razmislili, ali bodo potrebni kakšni dodatni ukrepi. Upam, da glede na spoštovanje ukrepov in na to, da se naši ljudje držijo navodil, ti ne bodo potrebni."

(bš)

brežice
koronavirus
video

Pridružite se nam

Novice iz Posavja