Skip to main content
Petek, 1. december 2023
21.05.2020
08:57
Zdravstveni dom Krško
Foto: arhiv ePosavje
Iz Zdravstvenega doma Krško so sporočili nekaj navodil o izvajanju zdravstvenih storitev v času sproščanja ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa. Več informacij objavljamo v nadaljevanju.

Osebni zdravniki in pediatri so dosegljivi za telefonske posvete

Nenaročenih pacientov do nadaljnjega ne sprejemajo

KRŠKO V Zdravstvenem domu Krško so v času sproščanja ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa osebni zdravniki in pediatri dosegljivi za telefonske posvete v svojih ambulantah v rednem ordinacijskem času. V kolikor bo zdravnik po predhodnem telefonskem pogovoru ocenil, da je potreben obisk v ambulanti, vas bo na pregled tudi naročil. Ob tem izpostavljajo, da se je potrebno naročili tudi za preveze.

Naročeni pacienti, na pregled pridite največ 10 minut pred terminom

V Zdravstvenem domu Krško prav tako do nadaljnjega nenaročenih pacientov v ambulantah izbranega zdravnika ne sprejemajo. Vsem naročenim pacientom pa svetujejo, da v zdravstveni dom pridete največ 10 minut pred predvidenim terminom pregleda, da opravite postopek na triaži. Prav tako je obvezna uporaba zaščitne maske.

Zobozdravstvo

Na področju zobozdravstvenih storitev deluje administrativna zobozdravstvena ambulanta, v kateri skrbijo za telefonsko svetovanje in naročanje nujnih zobozdravstvenih obravnav v akutno zobozdravstveno ambulanto. Na telefonski številki 074880261 so dosegljivi vsak dan od 7. do 14. ure. V akutni zobozdravstveni ambulanti sprejemajo samo nujne zdrave, predhodno triažirane in naročene paciente.

Zdravstveni dom Krško, ordinacije

Ostale ambulante sprejemajo predhodno triažirane in naročene paciente

Več informacij in naročanje na telefonskih številkah ambulant

Ob tem sporočajo, da se specialistične ambulante - ultrazvok, rentgen ter razvojna, pulmološka, psihiatrična in diabetološka ambulanta, ter ostale zdravstvene službe sprejemajo predhodno triažirane in naročene paciente. "Za vse informacije in naročanje so na voljo na svojih telefonskih številkah v svojem ordinacijskem času," še pravijo v obvestilu.

(bš)

krško
zdravstveni dom krško
koronavirus

Pridružite se nam