Skip to main content
V Posavju 27.1° C Ponedeljek, 8. avgust 2022
26.07.2021
08:48
Zdravstveni dom Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
Odprli posavski center za mlade s težavami v duševnem razvoju. S tem bo omogočen lažji dostop do zdravstvenih storitev. V centru bo delovala multidisciplinarna ekipa strokovnjakov.

p>p>

 

 

Polno delovanje centra z začetkom šolskega leta

V Sevnici so odprli Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov za Posavje Zdravstveni dom Sevnica je namreč uspešno pridobil nov program, ki je namenjen obravnavi duševnega zdravja otrok in mladostnikov. Center je regijskega pomena, saj bodo vanj vključeni uporabniki iz občin Sevnica, Radeče, Krško, Brežice in Kostanjevica na Krki.

Mladostnikom bo pomagal tim strokovnjakov

Z odprtjem centra za celotno posavsko regijo se bo izboljšala dostopnost do zdravstvenih storitev za mlade osebe s težavami v duševnem zdravju. V Centru za duševno zdravje otrok in mladostnikov Posavje bo delovala mlada multidisciplinarna ekipa, ki jo sestavljajo klinična psihologinja, psihologinja, logopedinja, delovna terapevtka, specialna pedagoginja, socialna delavka, diplomirana medicinska sestra in medicinska sestra. Center bo začel delovati z začetkom novega šolskega leta.

zdravstveni dom sevnica

Pridružite se nam