Skip to main content
V Posavju -1.2° C Sreda, 8. februar 2023
05.07.2022
12:46
Grafika: Mestna občina Krško
Od ponedeljka, 4. julija, do vključno 5. avgusta 2022 je javno razgrnjen dopolnjen osnutek sprememb in dopolnitev ureditvenega načrta Senovo – umestitev Pametne srebrne vasi.

Pametna srebrna vas na Senovem - javna razgrnitev

Za občanke in občane je dokumentacija javno razgrnjena v prostorih Mestne občine Krško, na oddelku za urejanje prostora in varstvo okolja, v prostorih Krajevne skupnosti Senovo ter na spletni strani Mestne občine Krško. Javna obravnava, na kateri bo predstavljen projekt Pametne srebrne vasi, bo danes, 5. julija, ob 19. uri v sejni sobi KS Senovo, so sporočili z Mestne občine Krško.

"V času javne razgrnitve ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na dopolnjen osnutek, in sicer ustno na javni obravnavi ali pisno na mestih javne razgrnitve v knjigo pripomb in predlogov ali na e-naslov obcina.krsko@krsko.si z naslovom zadeve SDUN Pametna srebrna vas," pišejo v sporočilu.

Kot dodajajo, bo Mestna občina Krško preučila pripombe in predloge javnosti ter do njih zavzela stališča, ki jih bo objavila na spletni strani. "Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v stališčih, ki bodo objavljena na spletni strani. Osebe, ki ne želijo objave imena in priimka ali drugih osebnih podatkov, morajo to posebej navesti v pripombi," so še sporočili.

(Mestna občina Krško, eP)

krško
senovo

Pridružite se nam

Zadnje novice