Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
27.07.2021
14:30
V četrtek, 29. julija 2021, ob 17. uri bo javni posvet Vse o cepljenju proti covidu-19, ki ga organizira Zdravniška zbornica Slovenije in Ministrstvo za zdravje. Lahko ga spremljate in sodelujete.

Na vaša vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki

Posvet je namenjen vsem vam, ki bi želeli pridobiti več dodatnih strokovnih informacij o cepljenju proti covidu-19. Govora bo o številnih vprašanjih o cepljenju ter o tem, kakšna so s študijami in podatki podprta dejstva.

Sodelovali bodo vrhunski strokovnjaki za covid-19, zdravniki specialisti infektologije in klinične mikrobiologije: prof. dr. Bojana Beović, prof. dr. Janez Tomažič in prof. dr. Alojz Ihan ter specialistka ginekologije in porodništva Marijana Vidmar Šimic. Dogodek bo otvoril minister za zdravje Janez Poklukar.

Dogodek bo v četrtek, 29.7.2021, ob 17. uri. Spremljali ga boste lahko na povezavi: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_5nLnj79IRCW7APr_Ks3H0A

Registracijo v sistem Zoom webinar opravite pravočasno, vsaj eno uro pred dogodkom, da boste posvet zanesljivo lahko spremljali. 

Že zdaj ste tudi vabljeni, da vprašanja, ki jih imate v povezavi s covidom-19 in se dotikajo zgornjih tem, pošljete vnaprej na elektronski naslov koronavirus@zzs-mcs.si

covid19
cepljenje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja