Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
14.06.2019
14:36
Grafika: MC Krško
Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti v občini Krško (LAS Krško) v sodelovanju z Mladinskim centrom Krško je tudi letos pripravila letak poletnih počitniških aktivnosti za otroke.

Letak počitniških aktivnosti v Občini Krško 2019

KRŠKO Nabor aktivnosti je namenjen lažjemu pregledu počitniškega dogajanja za otroke, mlade in njihove starše. K sodelovanju so povabili mladinske organizacije, društva in institucije v občini Krško, ki pripravljajo programe za otroke in mladino. Navajanje programov organizacij v letaku je zanje brezplačno. Povabilu so se v letošnjem letu odzvali: Društvo zaveznikov mehkega pristanka, Večgeneracijski center Posavja- LU Krško, Teniški klub Krško, Kulturni dom Krško, enota Mestni muzej Krško in enota Grad Rajhenburg, Produkcija LIJAmedia – Zavod magičnost ustvarjanja, Kajak kanu klub Krško, MC krško, KD Fabularij, Planinsko društvo Bohor Senovo, Modelarsko klub Krško, Društvo Terra Verra, Galerija Božidar Jakac Kostanjevica na Krki.

Aktivnosti od 25. junija do 21. avgusta

Letak počitniških aktivnosti vsebuje aktivnosti v času počitnic, in sicer od 25. 6. do. 31. 8. 2019, letak oglašujejo samo elektronsko.

(MC Krško, eP)

krško
mc krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja