Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
23.08.2021
11:27
Vreme v Posavju, 23. avgust 2021
Grafika: ARSO
Poletju smo skoraj že pomahali v slovo. Ponedeljek bo še deževen, v četrtek nove padavine, največ sonca za vikend bo v nedeljo.

Vreme v Posavju, 23. - 29. avgust 2021

Vremenska slika

Prek naših krajev se pomika hladna fronta. Nad severnim Sredozemljem je nastalo ciklonsko območje. Z vzhodnikom k nam priteka dokaj vlažen in bolj svež zrak.

Od 23. do 29. avgusta 2021 v nekaj besedah:

  • Ponedeljek bo deževen in ne več kot 20°C
  • V torek zjutraj megla v kotlinah
  • Sreda bo brez padavin
  • S četrtka na petek nove padavine
  • Čez vikend največ največ sonca v nedeljo

Kakšno bo vreme v Posavju?

Od ponedeljka do srede

V ponedeljek bo oblačno s padavinami, popoldne bodo postopno ponehale, proti večeru se bo od severozahoda delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 27 °C. Niti v torek ne bo nič topleje, bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. V vzhodni polovici države bodo še možne plohe in posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju do 20, najvišje dnevne od 17 do 22. V sredo bo brez padavin, zato pa čez dan ne bo šlo prek 20°C. 

Od četrtka do nedelje

Po hladnem četrtkovem jutru in sončnem nadaljevanju dneva v noči na petek nove padavine. Sobota in nedelja bosta za 10 stopinj hladnejši kot sta bili ravnokar končani soboti in nedelji. Največ sonca bo v nedeljo, ko bodo najvišje dnevne temperature okoli 20°C. Kot kaže zaenkrat, do konca avgusta poletja ne bo. 

vreme v posavju
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam