Skip to main content
V Posavju 5.5° C Petek, 3. februar 2023
30.05.2022
08:53
Vreme v Posavju, 30. maj 2022
Grafika: wetterzentrale.de
V zadnjih dneh maja oblačno, hladno in sivo, od srede naprej znova bolj poletno, okoli 30°C pa bo znova za konec tedna - v prvih junijskih dneh.

Vreme v Posavju, 30. maj - 5. junij 2022

Vremenska slika

Nad srednjo Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka, od vzhoda v spodnjih plasteh ozračja k nam doteka hladen in precej vlažen zrak.

Od 30. maja - 5. junija 2022 v nekaj besedah:

  • PONEDELJEK: Sivo, hladno in deževno
  • TOREK: Topleje in z več sonca
  • SREDA: Več sonca
  • ČETRTEK: Temperature tudi okoli 30°C
  • PETEK: Nestabilno bo
  • SOBOTA IN NEDELJA: Nestabilno bo

Kakšno bo vreme v Posavju?

Od ponedeljka do četrtka

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo, nmajvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16°C. V torek bo dopoldne še večinoma oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, popoldne pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, najvišje dnevne od 19 do 23°C.

V sredo bo delno jasno, zjutraj bo po nižinah nekaj megle, popoldne bo nastalo nekaj ploh ali neviht in topleje bo. V četrtek bo večinoma sončno in vroče, popoldne predvsem v severni Sloveniji niso izključene nevihte.

Od petka do nedelje

Konec tedna bo znova prinesel bolj poletne temperature, najnižje temperature bodo okoli 16°C, najvišje okoli 28°C, na nebu pa nekaj več oblakov, iz njih pa lahko pade tudi kakšna kaplja dežja. Nestabilno, po domače.

vreme v posavju
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja