Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
22.06.2020
08:38
Počitnice v Sevnici
Foto: Družinski institut Zaupanje
Šolsko leto se izteka in otroci se že veselijo, da bodo za nekaj časa pospravili šolske torbe in zvezke. Družinski inštitut Zaupanje bo tudi letos pripravil kvalitetne aktivnosti za otroke in mlade.

Aktivne počitnice za otroke in mlade v občini Sevnica

Mladinski center bo poleti odprt med 10. in 15. uro

SEVNICA V mesecu avgustu bodo od ponedeljka do petka organizirali različne kreativne delavnice za otroke in mladostnike. Otroci se bodo lahko družili ob športnih in družabnih igrah, ogledali si bodo kakšen dober film, ustvarjali in plesali. V dopoldanskem času se bodo otroci podali tudi na igrišče in se zabavali z igro med dvema ognjema in drugimi rekreativnimi igrami. Varstvo bo izvajalo zadostno število odraslih animatorjev, ki bodo poskrbeli za prijetno počutje otrok.

Mladinski center na kolesih

Med ulice in vasi občine Sevnica pa se bo zopet zapeljal kombi Srečko, Mladinski center na kolesih, ki bo poskrbel za zabavne in prijetne trenutke na prostem. Udeležba je brezplačna, otroci malico prinesejo s seboj v nahrbtniku, varstva pa se lahko udeležijo tudi za krajši čas. Mladinski center bo sicer v poletnem času odprt med 10.00 in 15.00 uro. Počitniško varstvo otrok omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter občina Sevnica. Vabljeni

Vir: Družinski inštitut Zaupanje

sevnica

Pridružite se nam