Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
19.01.2021
08:40
Telemach, januar 2021
Končuje se promocijsko obdobje programskih shem

Po tem ko je Telemach, največji ponudnik plačljivih video vsebin in najhitreje rastoči mobilni operater jeseni prevzel podjetje Ansat in s tem upravljanje obstoječega kabelskega sistema na območju Krškega in Radeč, so bili naročnikom dodeljeni tudi njihovi naročniški paketi. Ti z novo digitalno programsko shemo, s platformo EON in sprejemnikom EON Smart box prinašajo v domove odlično uporabniško izkušnjo, bogatejši nabor programov z več kot 100 programi v ločljivosti HD, ogled nazaj in Video klub z več kot 18.000 vsebinami, brez doplačila.

Programske sheme in dodatni paketi, ki jih Telemach ponuja svojim naročnikom so res bogati in primerni za vse okuse ter še tako zahtevne uporabnike, zato so do 19. januarja letošnjega leta, naročnikom odprli programske sheme in jim tako omogočili, da uživajo v vseh programih iz razširjene sheme in nekaterih dodatnih programih, ne glede na trenutno naročeni paket.

To obdobje se torej z 19. januarjem zaključuje, zato bodo naročniki po tem datumu lahko spremljali le programe shem glede na naročene pakete, si pa lahko svoj nabor kadarkoli spremenijo ali prilagodijo svojim potrebam in željam.

Seznam vseh programskih shem in dodatnih paketov (HBO, Cinemax, Pink, Balkan, Voyo in ostale) je na voljo na spletni strani https://telemach.si/eon-tv/programska-shema/.

OGLASNO SPOROČILO

telemach
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja