Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
04.03.2020
13:13
Skrivalnice, vrtec Plavček
Foto: Vrtec Plavček Kostanjevica na Krki
V ponedeljek, 2. marca 2020, je najmlajše v kostanjeviškem vrtcu obiskala igralska zasedba, ki deluje pod okriljem turističnega društva Vrhpolje občina Šentjernej, s predstavo "Otroci za otroke".

Skrivalnice

KOSTANJEVICA NA KRKI Ob božiču so jo predstavili otrokom njihove vasi in okolice, sedaj pa z njo obiskujejo vrtce. Njihov namen je, da z njo rišejo nasmehe najmlajših, kar jim tudi uspeva že sedem let zapored. V vrtcu Plavček so danes gostovali že peto leto. Za smeh, veselje in dobro voljo so v predstavi pod vodstvom Betke Luštek poskrbeli osnovnošolci Eva in Nika Grubar, Tara Novoselac, Manca in Gašper Rangus, Jan in Nejc Penca ter Adrian Luštek.

Fotogalerija (Foto: Vrtec Plavček):

Glavni junak Skrivalnic je Nejc, ki se sicer ne zna skrivati. Njegovi prijatelji ga vedno takoj najdejo in potem miži celo igro samo on. No, tokrat mu je uspelo. Imenitno se je skril, da ga je na koncu iskala že cela vas: prijatelji, starši, sosedje, gasilci in Nejcu je bilo zelo všeč, da je bil junak, junak cele vasi. Med predstavo je bilo opaziti zadovoljstvo in sproščenost na obrazih tako igralcev kot gledalcev. V vrtcu Plavček upamo in si želimo, da nas tovrstni gostje obiščejo še kdaj.

Vrtec Plavček
Kostanjevica na Krki

kostanjevica na krki
fotogalerija
šole v posavju

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja