Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
27.09.2019
08:23
Foto: OŠ Jurija Dalmatina Krško
Učenci OŠ Jurija Dalmatina Krško so v sredo sodelovali na področnem ekipnem prvenstvu v atletiki v Brežicah. Fantje so osvojili skupno 2. mesto, deklice so se z zmago uvrstile na državno tekmovanje.

Področno prvenstvo v atletiki v Brežicah

BREŽICE V nadaljevanju objavljamo zapis sedmošolk z Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško.

V sredo, 25. septembra, smo se z avtobusom odpravili na Področno ekipno prvenstvo v atletiki v Brežice. Takoj, ko smo prispeli, smo se starejše deklice odpravile, da vadimo štafeto. Nato smo se začeli počasi vsi ogrevati, vsak za svojo disciplino. Ko smo končali s posameznimi disciplinami, se je pričela štafeta. Najprej so se v štafeti pomerili dečki, nato pa smo bile na vrsti me. Naša ekipa deklic je tekla v prvi skupini in zmagala. Druga ekipa starejših deklic je ravno tako zmagala.

Fotogalerija (Foto: OŠ Jurija Dalmatina Krško):

Ko je bilo konec s štafetami, so začeli s podelitvijo pokalov. Fantje so skupno osvojili 2. mesto. Deklice pa 1. mesto, kar pomeni, da gremo na državno tekmovanje v Velenje. Zmage smo bile zelo vesele. Ko se je podelitev končala, smo odšli v šolo sporočit veselo novico. JUHUUUUU!!! Na samem tekmovanju smo se zelo zabavali in seveda dali vse od sebe. Upamo, da bo tako tudi naslednje leto.

Maša Žoher, Ivana Gorenc, Ana Volčanšek in Maja Fuks, 7. a

krško
šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice