Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
01.06.2020
12:20
Svetniki sevniškega občinskega sveta so se na redni seji seznanili s poročilom o delu in poslovanju Javnega zavoda za kulturo, šport, turizem in mladino Sevnica za leto 2019. Več v nadaljevanju.

"Uspešno smo zaključili vse zadane projekte"

SEVNICA Zavod KŠTM Sevnica je na vseh področjih delovanja izvajal programe v skladu z zastavljenimi kratkoročnimi in srednjeročnimi cilji, obseg aktivnosti tekočega leta pa je bil opredeljen znotraj razpoložljivih finančnih sredstev, je dejala direktorica zavoda Mojca Pernovšek. "Ocenjujemo, da je bilo poslovanje zavoda v lanskem letu pozitivno. Uspešno smo zaključili vse zadane projekte. Tako razvojne, s katerimi smo kandidirali na različnih razpisih (v sklopu projekta Ride and bike 2 bodo nastale nove tematske poti). Nastala je nova tematska pot na Gradu, pripravljamo tudi nove prijave, da bi obstoječe projekte še nadgradili," dodaja sogovornica.

Naredili so nekaj novih produktov

V Sevnici so izvedli so vse programe v Mladinskem centru, športni objekti so bili polno zasedeni, zadovoljni so z obiskom gradu in občine Sevnica kot take preko turistične ponudbe. "Naredili smo kar nekaj novih produktov, ki bodo pripomogli k obisku individualnih gostov in družin, h katerim smo v lanskem letu začeli strmeti," še pravi direktorica.

Širše prepoznane prireditve

Prav tako so izvedli vse prireditve, ki so širše prepoznavne. "Kitariada, Festival modre frankinja, Sevniška kuhinja, žensko Salamiado, v kateri smo bili kot partner projekta. Iz tega stališča ocenjujemo kot pozitivno. Tudi prihodkovno in odhodkovno smo polovili načrte, nadejamo si hitre minitve ukrepov in da vse začrtane aktivnosti v letošnjem letu izpeljemo v največji meri tudi pod preobrazbo."

(eP)

sevnica
video
posavski tednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja