Skip to main content
V Posavju 6.8° C Sobota, 4. februar 2023
23.12.2019
17:40
Medgeneracijsko druženje v Sevnici
Foto: KŠTM Sevnica
V ponedeljek, 23. decembra 2019, je v Mladinskem centru Sevnica potekalo Medgeneracijsko druženje, ki je bilo namenjeno spoznavanju in povezovanju generacij.

Medgeneracijsko druženje v Sevnici

SEVNICA Organizatorji dogodka – KŠTM Sevnica, Zavod Sopotniki in Osnovna šola Sava Kladnika Sevnica – so v prazničnem duhu za osnovnošolce, uporabnike storitve brezplačnega prevoza za starejše in prostovoljce pripravili program zabavnih in družabnih iger. Med igranjem iger so se udeleženci dogodka med seboj najprej bolje spoznali, nato pa so s skupnimi močmi ustvarili namišljeno praznično pripoved, pri čemer so se morali v veliki meri zanesti na lastno domišljijo in iznajdljivost.

Fotogalerija (Foto: KŠTM Sevnica):

Na dogodku sta zbrane uvodoma pozdravili in ob tem izpostavili pomen medgeneracijskega povezovanja ter solidarnosti tudi direktorica KŠTM Sevnica Mojca Pernovšek in učiteljica Zvonka Jevševar Kumelj, zaposlena na OŠ Sava Kladnika Sevnica. Vtisi udeležencev po zaključku srečanja in njihovo dobro počutje ter želja po pogostejših tovrstnih dogodkih kažejo na to, da ustvarjanje in krepitev vezi med mlajšimi in starejšimi, medgeneracijska solidarnost in medsebojno razumevanje nimajo le obrobnega pomena.

Barbara Zagorc,
KŠTM Sevnica

mc sevnica
sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja