Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
18.07.2019
17:42
Megadom Krško
Trgovsko podjetje Megadom - na Cesti krških žrtev 135F v Krškem - že od vsega začetka svojim kupcem nudi vse za gradnjo in opremo doma.

Megadom - vse, kar potrebujete za gradnjo in opremo vašega doma

Kupci lahko dobijo vse – od prvega zidaka za začetek gradnje, do kozarca, s katerim nazdravijo ob vselitvi v novi dom. Na treh lokacijah v Sloveniji jih najdete od leta 2008 v Podskrajniku, od leta 2009 v Ribnici, ter od leta 2012 v Krškem.

Gradbeni material, izolacije, fasade, strehe, les, stavbno pohištvo

Na svojih prodajnih policah vam ponujajo ves gradbeni material, gradbeno jeklo, izolacije, fasade, strehe, les, stavbno pohištvo, črno in barvno metalurgijo, strojne in elektro instalacije, kopalniški program, ročno in električno orodje, zaščito, okovje in vijake, barve, zeleni in gozdarski program, vse za vrt in okolico, belo tehniko in male gospodinjske aparate, izdelke široke potrošnje, pohištvo, laminate ter razne druge talne in stenske obloge.

Pohištvo in spalni program

Strankam trgovine Krško je program pohištva in spalnega programa na voljo po naročilu, saj sta bogato založena s kuhinjami, jedilnicami, sedežnimi garniturami in dnevnimi sobami, otroškimi in mladinskimi sobami, spalnim programom, dodatki za dom in gospodinjsko galanterijo njihovi poslovalnici v Podskrajniku in Ribnici.

Megadom Krško

Cesta krških žrtev 135F
8270 Krško

Telefon:

  • 07/48 81 200 (tajništvo)
  • 07/48 81 203 (trgovina)

Elektronska pošta:

Delovni čas:

  • od ponedeljka do petka - od 7. do 19. ure
  • ob sobotah - od 7. do 13. ure

Fotografije:

Gremo na počitnice

Mega ekipa vas pričakuje, da skupaj uresničite ideje ceneje. Mi pa Vas vabimo, da se skupaj z nami odpravite na počitnice. Na E-točki pred Qlandijo Krško jih bomo gostili vse od 19. - 26. julija 2019.

OGLASNO SPOROČILO

krško
oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja