Skip to main content
V Posavju 17.3° C Ponedeljek, 26. september 2022
16.04.2019
11:33
Foto: arhiv ePosavje
Sevnico je v sredo obiskal minister za javno upravo Rudi Medved. Delovni obisk v občinski stavbi je zajemal srečanje z načelnicama upravne enote Sevnica in Krško.

Predstavnice upravnih enot so pozdravile odločitev ministra o tovrstnih delovnih srečanjih, namenjenih skupnemu iskanju rešitev za izboljšanje pogojev delovanja upravnih enot. Srečanja pa so namenjena tudi izmenjavi dobrih praks. Minister je poudaril, da so tovrstna srečanja nujna, saj spodbujajo konstruktivni dialog in reševanje konkretnih zadev, ter pohvalil delovanje posavskih upravnih enot. Srečal se je tudi z županom Srečkom Ocvirkom.

Na srečanju z županom je bilo izpostavljeno dobro in aktivno sodelovanje občine z vlado in ministrstvi, tudi z ministrstvom za javno upravo. Odprla sta več področij, med njimi izvajanja upravnih postopkov, aktivnosti starega mestnega jedra z upravnim delom in storitvami, možnosti vzpostavitve fizične točke Vem, po novem SPOT, ter sodelovanje na področju odprave administrativnih ovir pri razvoju nekaterih projektov.

Občina Sevnica

sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja