Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
11.01.2021
07:23
Množično testiranje v Sevnici
Foto: arhiv ePosavje
Množična testiranja na SARS-CoV-2 virus bodo v drugem tednu januarja potekala tudi v krški, brežiški in sevniški občini. Objavljamo razpored testiranj in nekaj več informacij.

Množična testiranja v Posavju od 11. do 15. januarja 2021

Krško

Množična testiranja s hitrimi antigenskimi testi se bodo v Posavju nadaljevala tudi v naslednjem tednu. Na parkirišču za Zdravstvenim domom Krško bodo drive-in testiranja za prebivalce v naslednjem tednu pripravili v ponedeljek, sredo in petek, na omenjene dni od 7.30 do 10.30 ure. Testiranja bodo izvedle mobilne ekipe Zdravstvenega doma Krško.

S seboj imejte kartico zdravstvenega zavarovanja ali osebno izkaznico

"Vse, ki se želijo testirati s HAGT, naj imajo s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja ali osebno izkaznico. Zaupati nam morajo tudi tel. številko na katero bo preko SMS sporočen rezultat testiranja. V običajnih delovnih razmerah je mobilni tim spodoben narediti od 20-30 testov na uro," so ob tem sporočili iz Zdravstvenega doma Krško, kjer upajo na dober odziv prebivalcev, strpnost in upoštevanje navodil.

Brežice

V ponedeljek in petek

V Brežicah bodo v naslednjem tednu hitra antigenska testiranja opravljali v ponedeljek in petek, 11. in 15. januarja, od 12. do 15. ure v avli športne dvorane Brežice.

Sevnica

Od ponedeljka do petka, v sredo in petek tudi v Krmelju

V covid šotoru pred Zdravstvenim domom v Sevnici bo množično testiranje potekalo vse dni v tednu, le ure bodo drugače. V ponedeljek, 11. januarja, bo testiranje med 11. in 17. uro, nato pa od torka do petka, od 12. do 15. januarja, vsak dan od 11. do 15. ure.

Tudi v Krmelju

V Domu svobode Krmelj bo množično testiranje potekalo v sredo in petek, 13. in 15. januarja. V sredo od 15. do 17. ure, v petek od 10. do 12. ure.

(bš)

sevnica
krško
koronavirus

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja