Skip to main content
V Posavju 19.7° C Nedelja, 9. maj 2021
24.12.2020
08:08
COVID-19, Splošna bolnišnica Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V občini Brežice bo množično testiranje na COVID-19 potekalo v četrtek in ponedeljek.

Množično testiranje na COVID-19 v občini Brežice

Pričakujejo večjo udeležbo ljudi

BREŽICE S hitrimi antigenskimi testi na COVID-19 so v torek začeli v Sevnici, v sredo so nadaljevali v Krškem, v četrtek pa bo množično testiranje še v Brežicah.

V četrtek in ponedeljek v Brežicah

Kakor so sporočili iz Občine Brežice, bo množično testiranje na Covid-19 s hitrimi testi bo v četrtek, 24. decembra, potekalo od 9. do 15. ure, v ponedeljek, 28. decembra 2020, pa od 9. do 17. ure. Testiranje bo v avli Športne dvorane Brežice izvajal zunanji pogodbeni izvajalec Ministrstva za zdravje.

Brežice, dom upokojencev, november 2020

Nekaj navodil občankam in občanom

Če bo gneča, pridite kasneje!

Ker gre za množično testiranje, na Občini Brežice pričakujejo večjo udeležbo ljudi, ki se želijo testirati. "V kolikor bo gneča, ko boste prišli na testiranje, vam predlagamo, da se vrnete kasneje. Med čakanjem v vrsti je nujno dosledno spoštovanje vseh preventivnih ukrepov, predvsem vzdrževati razdaljo in pravilno nositi zaščitno masko (pokrita usta in nos)," dodajajo.

Tisti s simptomi okužbe: Pokličite svojega osebnega zdravnika

Ob tem tistim, ki imate simptome okužbe, kot so povišana temperatura, kašelj, boleče grlo, nahod, svetujejo, da se zglasite pri svojemu osebnemu zdravniku, ki vas bo napotil na PCR testiranje na COVID-19.

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam