Skip to main content
Petek, 1. december 2023
07.06.2022
10:15
Igrišče v Selcah, Leskovec pri Krškem
Foto: Anton Hruševar
V soboto 4. junija so v Selcah v Krajevni skupnosti Leskovec pri Krškem z brcom žoge mladega vaščana in nagovorom predsednika krajevnega sveta Jožeta Olovca svečano odprli travnato igrišče.

V Selcah imajo novo travnato nogometno igrišče

LESKOVEC PRI KRŠKEM Travnato igrišče so s pomočjo donatorjev, Krajevne skupnosti Leskovec pri Krškem in z veliko urami prostovoljnega dela kljub raznim naravnim nevšečnostim dokončali in ga predali namen. Igrišče jim je neurje v letu 2020 tako poškodovalo, da so ga morali ponoviti urediti. Letos so ga dokončali, uredili travnato namakanje in z mislijo, da je v slogi moč, letos upajo, da bodo uspeli postaviti še igrala za najmlajše vaščane.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Po otvoritvi so pripravili še nogometni turnir, pri starejših so 1. mesto zasedli ŠKD Selce veterani, 2. mesto ŠKD Selce člani in 3. Kevder Boysi, pri mlajših pa 1. ŠKD Selce juniorji in 2. ŠKD Selce senorji. Po končanih tekmah so ob domači pijači in hrani druženje nadaljevali pozno v noč, hkrati pa izmenjali mnenja, kaj bi bilo potrebno še postoriti. V sklopu prireditev v Krajevni skupnosti Leskovec pri Krškem so na igrišču stare šole gostili kino na prostem, kjer so prikazali film domače režiserke Rahele Jagrič Pirc z naslovom« Vesolje med nami« .

Anton Hruševar

leskovec pri krškem
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja