Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
01.02.2022
09:00
Krško
Foto: arhiv ePosavje
Na Upravni enoti Krško zaradi epidemioloških razmer začasno ne izvajajo storitev s področja prometa in voznikov, pravijo v obvestilu.

Brez registracij vozil in urejanja vozniških ter prometnih dovoljenj

KRŠKO Tako so preklica ni mogoče registrirati vozil, urediti prometna in vozniška dovoljenja ali se priglasiti na vozniški izpit, prav tako pa ne morete urediti ostalih storitev  s področja prometa in voznikov. "Če ste že naročeni, svetujemo dve možnosti - varnostnici oziroma uradni osebi navedite telefonsko številko, da bomo telefonsko uskladili nov termin, takoj ko bo to mogoče ali pa se naročite termin po 15. februarju 2022," dodajajo.

Podaljšanje vozniškega dovoljenja lahko opravite na drugi upravni enoti

Ob tem pravijo, da lahko pridobitev prometnega oz. vozniškega dovoljenja ali podaljšanje, če je dokument pred iztekom, opravite v drugi upravni enoti. Pridobitev ali podaljšanje prometnega dovoljenja pa lahko uredite tudi pri pooblaščeni organizaciji v Krškem, npr. v podjetjih Avtoline in Avtokrka.

Januarja v občini Krško 2964 potrjenih primerov

V občini Krško so januarja potrdili 2964 novih primerov okužbe, od tega 2190 samo v zadnjih 14 dneh (in 1265 v zadnjih sedmih dneh). Že dopoldne smo poročali, da je zaradi epidemiološke slike v občini oteženo delo v Zdravstvenem domu Krško.

(eP)

krško
upravna enota krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja