Skip to main content
V Posavju 1.6° C Torek, 28. marec 2023
15.06.2022
10:41
Avtoline, rabljena vozila
Foto: Avtoline

Ko se odločate o nakupu rabljenega vozila, imate v mislih prednosti te izbire – na trgu je velika in pestra ponudba, rabljeni avtomobili imajo v primerjavi z novimi nižjo ceno in manjšo izgubo vrednosti. Vendar pa se vam hkrati pojavlja tudi nešteto vprašanj. Lahko zaupam prodajalcu? V kakšnem stanju je zares rabljen avto, je redno servisiran? Bi bilo dobro, da ga peljem na pregled k mehaniku? Kaj naj naredim, če se čez en mesec pojavijo skrite napake?

Tovrstnim dvomom se gotovo izognete, če rabljen avto izberete pri pooblaščenem trgovcu. Eden izmed njih je Avtoline v Krškem, ki je v zadnjih letih postal največji trgovec z rabljenimi vozili v Posavju. V času, ko je na dobavo novega avtomobila pogosto potrebno čakati več mesecev, je za marsikoga izbira rabljenega vozila boljša odločitev. "Izbira rabljenih vozil v centru Avtoline še nikoli ni bila tako pestra kot danes. Stranke lahko na velikem parkirišču pri tehničnih pregledih Avtoline v Žadovinku izbirajo med približno 90 vozili vseh blagovnih znamk, modelov in cenovnih razredov. Največ zanimanja je za družinske avtomobile in enoprostorce, na voljo so vozila višjega cenovnega razreda z veliko dodatne opreme, pa tudi manjši in bolj osnovni modeli avtomobilov. V primeru, da imajo stranke specifične želje, avto pripeljemo po naročilu," pravi Damijan Božič, vodja prodaje rabljenih vozil v Avtoline.

Rabljena vozila Avtoline

Gradnja dolgoročnega zaupanja s kupci je naša glavna vrednota, pravi Božič, vodja centra rabljenih vozil Avtoline

Znan izvor in zgodovina vozil

Večina rabljenih avtomobilov v Avtoline ponudbi je iz uvoza, pri tem pa sodelujejo s preverjenimi partnerji – velikimi finančnimi hišami proizvajalskih koncernov iz Nemčije, Francije ali Belgije. Vozila imajo znan izvor ter servisno zgodovino, iz katere so razvidna opravljena vzdrževalna dela ter realni prevoženi kilometri. To je temelj, na katerem gradijo zaupanje kupcev. "Vsakršno prikrivanje napak, prevoženih kilometrov ali dokumentov bi bil tek na kratke proge, kar dobro vemo vsi, ki se resno ukvarjamo z rabljenimi vozili. Slabe prakse nekaterih trgovcev nam ne koristijo, morda pa so razlog, da še bolj gradimo na visoki profesionalnosti in dolgoročnem odnosu s kupci. Vsa vozila v našem parku imajo tudi preverjeno in urejeno dokumentacijo ter poravnane vse dajatve," pravi Božič.

Fotogalerija (Foto: Avtoline):

Vozila preverjena na pooblaščenem servisu

Največ dvomov pri kupcih predstavlja strah pred morebitnimi skritimi napakami ali poškodbami vozila. V Avtoline jih zelo dobro razumejo, zato temeljito preverijo vsak avto preden ga vključijo v svoj prodajni park. "Avtoline je resna avto hiša, s skoraj šestdesetletno tradicijo servisa avtomobilov ter pooblaščenim servisom za Škodo, Citroen in Peugeot. Dobavljene rabljene avtomobile zato pregledajo naši servisni strokovnjaki, naredijo potrebna popravila ali zamenjajo izrabljene nadomestne dele. Na koncu vsak avto še generalno očistimo, tako da je res dobro pripravljen na novega voznika."

Avtoline jamstvo popravil

V Avtoline kupljen rabljen avto se močno razlikuje od kupljenega pri zasebnem ponudniku, tveganje pri nakupni odločitvi pa lahko še zmanjšate. "Najbolj pomembno je, da kot prodajalec nikamor ne izginemo," se pošali Božič in resno nadaljuje: "Tukaj smo, vedno na voljo, tudi potem, ko se kupec z avtom že odpelje. Ob nakupu rabljenega vozila, starega do deset let, z do 200.000 prevoženimi kilometri, pa zagotovimo še 12 mesečno Avtoline jamstvo. To pomeni - če se kljub temu v roku enega leta pojavijo napake, jih kupcem v okviru jamstva rešimo brezplačno. V Avtoline klubu pa stranke prejmejo še ugodnosti pri registraciji, servisu in pranju, tako da v celotni življenjski dobi avtomobila zanj popolno skrbijo pod eno streho."

Ponudba rabljenih vozil v centru Avtoline še nikoli ni bila tako pestra in bogata kot danes.

oglasna novica
avtoline krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja