Skip to main content
V Posavju 3.7° C Nedelja, 28. november 2021
15.03.2020
10:43
Foto: ePosavje.com
"Skrajno nesprejemljivo je, da se otroci skupinsko igrajo in družijo po vaških igriščih," sporočajo iz Sveta Krajevne skupnosti Veliki Podlog.

"Ukrep, da otroci ne hodijo v šolo, je vzpostavljen s svojim namenom."

KRŠKO "Tudi v Krajevni skupnosti Veliki Podlog se zavedamo, da so pred nami dnevi, tedni, upam da ne meseci, ko bo naš vsakdan drugačen kot do sedaj. Vsi skupaj spoštujmo navodila in nujno potrebne ukrepe, ki so nam tekoče na razpolago preko različnih virov javnega obveščanja," pravijo v Svetu Krajevne skupnosti Veliki Podlog.

"Varujmo svoje zdravje"

"Le z odgovornim kolektivnim ravnanjem lahko znatno prispevamo k čimprejšnji normalizaciji življenja"

Ob tem dodajajo opozorilo, da varujmo svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. "Potrebno je zavedanje, da smo okužbi izpostavljeni vsi, med nami pa so tudi rizične skupine ljudi in samo z odgovornim kolektivnim ravnanjem lahko znatno prispevamo k čimprejšnji normalizaciji življenja. Ukrep, da otroci ne hodijo v šolo, je vzpostavljen s svojim namenom."

"Skrajno nesprejemljivo je, da se otroci skupinsko igrajo in družijo po vaških igriščih"

"Skrajno nesprejemljivo je, da se, kot je bilo opaženo, otroci skupinsko igrajo in družijo po vaških igriščih. Takšna druženja so v tem trenutku neprimerna in apeliram na odgovornost staršev, da preprečijo takšna dejanja. V upanju, da bomo z optimizmom in polno mero odgovornosti prebrodili nastalo situacijo vas lepo pozdravljamo," še dodajajo v sporočilu.

(bš)

koronavirus
krško

Pridružite se nam