Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
09.09.2021
16:52
NLB Grič Krško
Foto: ePosavje.com
Po šestih letih od selitve v nove prostore NLB v Krškem ukinja poslovalnico Grič - Krško. Naprej je bila v šopingu, nato na drugi strani CKŽ, zdaj je s 1. oktobrom ne bo več.

S 1. oktobrom poslovalnice Grič - Krško ne bo več

KRŠKO Po dobrih šestih letih od selitve poslovalnice iz "šopinga" na drugo stran Ceste krških žrtev, čez cesto so se preselili 27. maja 2015, NLB s 1. oktobrom zapira poslovalnico Grič - Krško na Cesti krških žrtev 134D.

Kot pravijo v NLB-ju, že dalj časa opažajo spreminjanje uporabniških navad strank. "Vse bolj so namreč priljubljeni digitalni načini poslovanja z banko (kot so mobilne in spletne banke), saj so enostavnejši in priročni, na voljo kadarkoli in od kjerkoli. V zadnjem letu zaostrenih zdravstvenih okoliščin pa se je pokazalo, da so tudi s tega stališča veliko bolj varni. Te spremenjene navade pa bodo gotovo tudi v prihodnje bistveno vplivale na obisk naših poslovalnic," dodajajo.

"Nadaljujemo z optimizacijo naše poslovne mreže"

V obrazložitvi odločitve o ukinitvi poslovalnice pravijo, "da na podlagi analize ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost, kot tudi na podlagi predvidenih razmer na trgu, upoštevajoč spreminjajoče se uporabniške navade, smo se odločili, da nadaljujemo z optimizacijo naše poslovne mreže. Tako smo sprejeli odločitev, da po 1. oktobru 2021 NLB Poslovalnica Grič-Krško preneha s poslovanjem."

Bankomat ostaja, stranke "selijo" na Trg Matije Gubca 

Ob tem so zapisali, da bo bankomat ostal na lokaciji - tako kot je ostal na bivši lokaciji, v nakupovalnem centru Mercator prek ceste. Dosedanjim strankam od 1. oktobra 2021 za novo matično poslovalnico predlagajo NLB Poslovalnico Krško, na drugi strani reke Save, na Trgu Matije Gubca.

(eP)

krško

Pridružite se nam