Skip to main content
V Posavju -4.6° C Sreda, 8. februar 2023
20.03.2020
16:09
Zdravstveni dom Brežice
Foto: ePosavje.com
V Zdravstvenem domu Brežice od 19. marca, v skladu z navodili razširjenega strokovnega kolegija za pediatrijo, poteka izvajanje dela nujne sistematike za otroke do 12. mesecev starosti s cepljenji.

Nova organizacija dela otroških in šolskih dispanzerjev

Izvajanje nujne sistematike otrok do 12. mesecev starosti

BREŽICE Od 19. marca v Zdravstvenem domu Brežice, v skladu z navodili razširjenega strokovnega kolegija za pediatrijo, poteka izvajanje dela nujne sistematike za otroke do 12. mesecev starosti s cepljenji. Nujno sistematiko bodo izvajale ambulante po razporedu, ki bo tedensko objavljen na spletnih straneh Zdravstvenega doma Brežice. "Uslužbenke v zdravstveni negi vas bodo povabile na opravljanje nujne sistematike v določenem terminu. Zagotovljen vam bo ločen vhod na dvorišču Zdravstvenega doma Brežice (vhod za uslužbence). Uslužbenka zdravstvene nege vas bo sprejela na dvorišču in pospremila do ambulante," dodajajo v sporočilu.

Ambulanta COVID-19 za otroke in mladostnike

Od ponedeljka naprej v Zdravstvenem domu Brežice

Ambulanta COVID-19 za otroke in mladostnike bo delovala v prostorih izolacije Zdravstvenega doma Brežice. Ambulanta bo pričela z delom v ponedeljek, 23. marca 2020. Delo v ambulanti bo potekalo po razporedu, ekipo bosta tvorila zdravnik in diplomirana medicinska sestra iz Zdravstvenega doma Brežice oziroma Zdravstvenega doma Krško. Kot pravijo v sporočilu, "paciente v ambulanto napotujejo izbrani osebni pediatri iz občin Brežice in Krško ter pacienta predhodno napovejo v ambulanto COVID-19 za otroke in mladostnike. Ambulanta deluje med tednom med 7. in 19. uro."

Delovanje ambulante za otroke brez znakov okužbe

Vv delo navedene ambulante se bo vključeval tim zdravnika in uslužbenke v zdravstveni negi po razporedu, ki bo objavljen na spletni strani Zdravstvenega doma Krško. Ambulanta za otroke brez znakov okužbe bo delovala od 7. do 14. ure.

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja