Skip to main content
V Posavju 17.5° C Sobota, 25. junij 2022
20.02.2020
20:25
Garaže Zdravstveni dom Sevnica
Grafika: ePosavje
Zdravstveni dom Sevnica je bogatejši za novozgrajeni tehnični del reševalne službe in nujne medicinske pomoči. Naložbo, vredno 320 tisoč evrov, so v petek uradno predali namenu. Več v nadaljevanju.

Nove garaže pri Zdravstvenem domu Sevnica

SEVNICA S tem prizidkom so dokončali prenovo in dozidavo stavbe nujne medicinske pomoči in reševalne službe. Vladimira Tomšič, direktorica Zdravstvenega doma Sevnica, je povedala, da je "ta prostor namenjen za službena vozila. Tu bomo imeli tudi sodoben prostor za odpadke iz zdravstva, za komunalne odpadke in kasneje tudi prostor za pokojnika."

320 tisoč evrov vredna naložba

Vrednost naložbe je znašala 320 tisoč evrov. "Razen projekta in nadzora v višini 7.000 evrov, je vse iz naših lastnih sredstev - iz zdravstvenega denarja, iz sredstev Zdravstvenega doma Sevnica.

A z investicijami še ne bodo končali

Želijo dvigniti tretje nadstropje

V Zdravstvenem domu Sevnica imajo zaradi prostorske stiske v načrtu dvig tretjega nadstropja drugega stolpiča lastne stavbe. Kot pove direktorica Zdravstvenega doma Sevnica, "želimo v ta del umestiti Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov za Posavje, Center za duševno zdravje odraslih za Posavje in Center za krepitev zdravja."

1,7 milijonov evrov

Okvirna vrednost omenjene naložbe je ocenjena na 1,7 milijona evrov.

(bš)

sevnica
zdravstveni dom sevnica
video
posavski tednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja