Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
21.12.2021
17:16
Dan Fakultete za turizem Univerze v Mariboru
Foto: Fakulteta za turizem UM
Na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru so prejšnji petek obeležili svoj dan in podelili nagrade najboljšim - tako študentom kot pedagogom - v minulem študijskem letu 2020/2021.

Dan Fakultete za turizem Univerze v Mariboru

BREŽICE Na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru so v petek praznovali 12. obletnico delovanja in ob tem dnevu vsako leto podelijo priznanja in nagrade najboljšim študentom, diplomantu in pedagogu minulega študijskega leta. Po enoletni odsotnosti in lanski spletni prireditvi so podelitev letos ponovno izpeljali v živo. 

Priznanja za najboljše študente v študijskem letu 2020/21 so so prejeli Ana Kuhelj, Yana Fedyushkina, Katja Fakin, Tadej Nered, Vasily Shaklein, Mojca Bračun, Lara Praznik, Anja Lukan in Ariane Vlahen. Prejemnici zelenega kompasa, nagrade za najboljšega diplomanta za leto 2020, sta letos dve, Katja Kokot in Nika Kramžar. Po oceni študentov in članov Študentskega sveta pa je najboljši pedagog v študijskem letu 2020/2021 postal viš. pred. mag. Bojan Kurež.

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru):

V novem študijskem letu tudi doktorski program

Na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru so letos vpisali 10. generacijo študentov, v prihodnjem študijskem letu pa bodo dvema dodiplomskima študijskima programoma, visokošolskem strokovnem Sodobne turistične prakse in univerzitetnem Turizem: sodelovanje in razvoj ter podiplomskem magistrskem študijskem programu Turistične destinacije in doživetja, dodali doktorski študijski program 3. stopnje, Sodobne turistične študije. "Nov doktorski program je vsekakor uspeh in potrditev kakovosti ter dopolnitev celotne vertikale izobraževanja na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru," so zapisali v sporočilu.

(eP)

fakulteta za turizem
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam