Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
17.10.2019
12:25
Foto: Ansat TV
Ob tednu otroka so na Osnovni šoli Jurija Dalmatina pripravili različne delavnice, ustvarjalnice in športne igre. Več v prispevku iz oddaje Posavski tednik na Ansat TV.

Ob tednu otroka na OŠ Jurija Dalmatina Krško

KRŠKO Učenci Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško so se skupaj z učitelji tudi na letošnjo prvo oktobrsko sredo zbrali na prijetnem popoldanskem druženju. Dogodek, ki so ga popestrili z različnimi aktivnostmi, so pripravili ob tednu otroka. K delavnicam in ostalim aktivnostim so povabili vse učence, a so se jih udeležili predvsem mlajši.

Ustvarjalnice na OŠ Jurija Dalmatina Krško

Na Osnovni šoli Jurija Dalmatina je ob Tednu otroka tudi pouk potekal nekoliko drugače, kot običajno. Valentina Gerjevič, ravnateljica OŠ Jurija Dalmatina Krško, je ob tem povedala, "da imajo v dopoldanskem času posebne športne dni, kostanjev piknik. Tudi pri ostalih vsebinah so aktivni, otroci ta teden vstopajo v knjižnico, kjer imajo več vsebin o branju in poslušanju."

Fotogalerija (Foto: Ansat TV):

Teden otroka

Letošnja tema Tedna otroka, ki poteka pod okriljem Zveze prijateljev mladine, so Naše pravice. Razlog za odločitev, da so v ospredje postavili ravno pravice otrok je ta, da mineva 30 let, odkar je generalna skupščina Združenih narodov sprejela konvencijo o otrokovih pravicah, ki ozavešča, kako pomembno je, da ima vsak otrok varno otroštvo.

Ansat TV

krško
video
posavski tednik
ansat tv
šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam