Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
10.02.2021
13:36
Šolarji OŠ Maksa Pleteršnika Pišece nazaj v šolskih klopeh
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
Torek, 9. februarja 2021, si bodo tudi na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece zapisali kot drugi prvi šolski dan, kajti v šolske klopi so zopet sedli najmlajši učenci.

17 šolarjev v Pišecah nazaj v šolskih klopeh

BREŽICE 17 jih je z veseljem in nasmehom na obrazu pridrvelo v svoje učilnice, kjer so jih dobre volje pričakale tudi njihove učiteljice: Katja Berkovič, Karmen Levak in Romana Žnideršič. Največji nasmeh na obrazu pa je imela gospa ravnateljica Nuška Ogorevc, kajti dnevi, tedni in meseci v šoli brez učencev so bili zanjo pusti, prazni, žalostni, danes pa je že slišati smeh, veselje, dobro voljo … Dobrodošli nazaj! je tudi napis, ki jih je vse pričakal v šolski jedilnici. Učenci so si imeli veliko za povedati, tudi časa za igro bo med odmori, opazili smo, da so nekateri tudi zrasli …

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Ker je bilo doma treba precej presedeti pred računalnikom in narediti vse naloge, so učiteljice danes poskrbele, da so se učenci dobro razmigali. Ure so bile zabavne, prvo- in drugošolčki so obeležili tudi kulturni praznik. Vsi pogrešajo še ostale prijatelje iz višjih razredov, a tudi oni se kmalu vrnejo. Danes je v Pišecah deževen dan, a za vsakim dežjem posije sonce, zato se že vsi veselimo, da se spet skupaj srečamo in poskrbimo, da šola postane dom smeha, veselja, lepih in srečnih zgodb. Uspešen začetek pouka tudi vsem ostalim učencem prve triade v naši občini.

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

brežice
fotogalerija

Pridružite se nam