Skip to main content
Petek, 22. september 2023
15.06.2021
09:37
OO SDS Radeče z novim vodstvom
Foto: OO SDS Radeče
9. junija 2021 je občinski odbor SDS Radeče izvedel letno, predkongresno ter istočasno tudi volilno konferenco.

Občinski odbor SDS Radeče z novim vodstvom

RADEČE Konference se je udeležilo 14 članov občinskega odbora, kar je pokazatelj, da se članstvo v občini Radeče krepi.

Prisotne na konferenci je pozdravil tudi predsednik SDS Sevnica in poslanec v Državnem zboru Tomaž Lisec, ki je predstavil trenutno državno politiko. V nadaljevanju so obravnavali poročilo o delu za preteklo leto, nato pa je sledila razrešitev starega vodstva in volitev novega, saj je dosedanjemu predsedniku občinskega odbora Miranu Hočevarju potekel mandat. Novo vodstvo občinskega odbora je ob soglasni podpori prevzel Luka Gorenjec, v izvršilnem odboru pa so še Peter Mlakar, Helena Bregar Šramel, Dragica Bregar, Franci Titovšek, Gregor Sernec ter Jože Cvibovšek.

Novi predsednik SDS Radeče Luka Gorenjec je v nadaljevanju predstavil ključne točke petih kongresnih resolucij Slovenske demokratske stranke. V nagovoru je poudaril, da je
zadnje leto v vseh pogledih spremenilo svet ter vse nas. Potekale pa so tudi drastične spremembe na slovenskem političnem parketu. Skupen cilj občinskega odbora v prihodnje bi po njegovih besedah moral biti povečanje članstva, pri tem računa tudi na mlade, ter efektivna priprava na lokalne volitve v prihodnjem letu.

OO SDS Radeče

politika
radeče
prejeli smo

Pridružite se nam

Novice iz Posavja