Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
05.01.2021
13:02
Obrtniki in podjetniki s skupno akcijo želijo pomagati stanovskim kolegom in vsem prizadetim v potresu pri sosedih na Hrvaškem.

Pomoč prizadetim v potresu na Hrvaškem

KRŠKO Hrvaška je te dni utrpela veliko naravno katastrofo, saj je uničujoči potres prizadel številna hrvaška mesta, v območju epicentra pa je prebivalstvo izgubilo svoja prebivališča, obrtniki in podjetniki svoje obratovalnice in sredstva za delo, žal nekateri tudi življenje.

Podjetniki in obrtniki na pomoč

"Prav je, da tudi obrtniki in podjetniki pomagamo svojim stanovskim kolegom in prebivalcem na Hrvaškem, zato smo se odločili za zbiranje finančnih sredstev, ki jih lahko nakažete na poseben račun Ustanove za humanitarno pomoč obrtnikom z naslednjimi podatki," dodajajo v spročilu.

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Poslovni račun odprt pri NLB d.d.
št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Humanitarna pomoč – Potres

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1052

Zbrana sredstva bodo namenjena kolegom iz najbolj prizadetih mest uničujočega potresa

Vsem, ki boste darovali sredstva, bo poslana prošnja za pomoč, ki bo služilo kot dokazilo za knjigovodsko beleženje donacije.

Enako zbirajo interes za materialno pomoč v obliki gradbenega materiala, sanitetnega materiala in podobno (vabljena tudi prevozna podjetja, ki bi lahko ponudila prevoz zbranega blaga na Hrvaško). Svoj interes lahko najavite na Območno obrtno-podjetniško zbornico Krško, na elektronski naslov: janja.starc@ozs.si. OOZ Krško bo poskrbela za komuniciranje, organizacijo in logistiko do pomoči potrebnim na Hrvaškem.

Pomagajmo pomoči potrebnim in ti bodo lahko pomagali tudi nam, ko bomo to pomoč potrebovali.

OOZ Krško: Janja Starc

podjetništvo

Pridružite se nam

Novice iz Posavja