Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
28.03.2022
08:47
Splošna bolnišnica Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V Splošni bolnišnici Brežice bodo z izboljšanjem epidemioloških razmer obiske znova dovolili vsak dan in ne zgolj ob sredah, kot je bilo to doslej. Še vedno pa obstajajo nekatere omejitve.

Od ponedeljka obiski znova vsak dan

BREŽICE Od ponedeljka, 28. marca, naprej bodo v Splošni bolnišnici Brežice obiski znova dovoljeni vsak dan med 14.30 in 15.30 uro. Obiski so možni ob doslednem upoštevanju navodil, tako gre lahko k enemu bolniku na obisk le ena oseba, obisk je omejen na 15 minut, vhod za obiskovalce ostaja izključno skozi objekt B.

Še vedno velja PCT pogoj

V bolnišnico ni dovoljeno prinašati hrane ali drugih prigrizkov, še vedno je obvezno razkuževanje rok in uporaba maske. Obisk bodo omogočili obiskovalcem, ki izpolnjujejo PCT pogoj in nimajo znakov okužbe. Kot pravijo v Splošni bolnišnici Brežice, bodo obiskovalcem izmerili telesno temperaturo in opravili epidemiološko triažo.

Obiski svojcev iz pietetnih razlogov

Ob sumu na obolelost s covid-19, bodo obisk zavrnili. "Obiski svojcem iz pietetnih razlogov so možni v skladu z individualnim dogovorom z vodstvom oddelka oziroma zdravnikom, ki pacienta zdravi," dodajajo v sporočilu. Prav tako bodo le po predhodnem dogovoru možni obiski pacientov v covid izolaciji.

splošna bolnišnica brežice
brežice

Pridružite se nam